Profiel

Advocatenkantoor De Bruyn is opgericht door mr. J.B.J. (Jan) de Bruyn in 2004. Jan de Bruyn is advocaat sinds 1994 en is zijn carrière begonnen bij JPR Advocaten te Groenlo.

Na de eerste jaren een algemene praktijk te hebben gevoerd, heeft hij zich vanaf 2000 toegelegd op het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. In 2001 heeft hij de postacademische opleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie gevolgd en cum laude afgerond. Sindsdien mag hij zich met recht arbeidsrechtspecialist noemen.

In 2004 heeft hij er voor gekozen om in zijn woonplaats Lochem zijn eigen praktijk te starten om van daaruit ondernemers in met name het MKB en particulieren bij te staan met advies en in procedures.

Snelheid, eenvoud en persoonlijk contact staan hierbij voorop. Met andere woorden; korte lijnen, geen moeilijke taal als het ook eenvoudig kan en geen stapel papier indien een email volstaat.

Het kantoor is aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging van Incasso- en proces Advocaten (VIA). De kwaliteit van dienstverlening en kennis van de laatste stand van zaken is hiermee gewaarborgd.

Eerste advies steeds gratis

Snel en adequaat in raad en daad!