Algemeen verbintenissenrecht

Veel voorkomende geschillen over contracten betreffen de betaling. Als ondernemer krijgt u bijvoorbeeld uw factuur niet betaald en wilt u overgaan tot incasso. Eerst vaak buiten een gerechtelijke procedure om, immers u wilt de commerciële relatie niet op het spel zetten, maar als het moet via een gerechtelijke procedure. Advocatenkantoor De Bruyn neemt het volledige incassotraject voor u uit handen en behandelt procedures bij Rechtbanken en Gerechtshoven in het gehele land.

Wellicht bent u, als ondernemer of particulier, ook niet tevreden over het geleverde product, de geleverde dienst of het geleverde werk. U wilt de overeenkomst ontbinden en uw geld terug of u wilt alsnog een deugdelijk product ontvangen of een correcte oplevering van het werk of uitvoering van de dienst. Wij helpen u hierbij graag.

Maar ook bij geschillen omtrent bijvoorbeeld samenwerking, franchise of managementovereenkomsten ben u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij geschillen of beëindiging met betrekking tot personenvennootschappen als maatschap en VOF.